STYRELSEN

Anina Gillberg
Anina Gillberg28 år

bor strax utanför Göteborg och jobbar till vardags som fritidshemslärare och idrottslärare. Har en Shitbull på 10 år som heter Nemo. Nemo är en glad pensionär som gärna gör så lite som möjligt och gillar gratisbelöningar. Jag har även Staffordshire Bullterriern Lego som är 5 år. Lego tycker allting ska gå fort och älskar allt som innebär träning eller fysisk aktivitet. Med Lego tävlar jag i fortsättningsklass i rallylydnad och klass 1 i lydnad. Har även tränat en del agility med Lego och båda hundarna tränas i nose work. Jag tror stenhårt på positiv hundträning och är väldigt intresserad av etologi (djurs beteende).

Ella Johansson
Ella Johansson20 år

Jag sitter som sekreterare i styrelsen och jobbar som hundrastare vid sidan av mina heltidsstudier, jag spenderar nästan all min fritid åt att träna och tävla hund!

Jag har två hundar, en blandraskille på 10 år som heter Jack och en Border collie hane på 3 år som heter Navy. Jack är en pensionerad agilityhund som tävlat i många år, han är min första egna hund och en riktig dramaqueen som gärna gör allt i sin egen takt.

Med Navy tränar och tävlar jag agility och freestyle. Vi tränar även barmarksdrag och allt möjligt som hundvänner drar med oss på! Navy är en intensiv hund som gör allt i 180 och har mycket will-to-please, en fantastiskt rolig tävlingshund!

Ida Pilmalm
Ida Pilmalm25 år

Bor i Göteborg där jag också jobbar som väktare/ordningsvakt om nätterna.

Jag har 2 Staffordshire bullterrier. Burton 10 år är en glad och pigg pensionär som älskar nose work och viltspår.

Och Cleo 2 år som får testa på det mesta. Kör mest nose work, rallylydnad, lydnad och viltspår.

Emma Pantzar
Emma Pantzar21 år

bor på en ö utanför Göteborg.  Jag är djursjukvårdare med inriktning hund. För tillfället jobbar jag men tanken är att plugga vidare.

Jag har en hund som heter Lincon, han är en Dobermannhane på snart 2 år.

En riktig clown som alltid får en att skratta!

En hund med mycket motor & energi som alltid ger 100% i allt han gör, en hund som ställer upp på allt och inte tackar nej till något.

Vi både tränar och tävlar i olika hundsporter.

Beatrice Kastrup
Beatrice Kastrup25 år

bor i Göteborg med mina Bostonterriers Odin och Rebella.

Odin är en intensiv hund med tryck under tassarna som älskar att få arbeta. Vi tränar lite allt möjligt så som nosework, lydnad, rallylydnad, dw och viltspår.

Då Rebella bara är valp ännu så kommer vi mest grunda, miljöträna och jobba på vår kontakt och lära känna varandra.

Jonna Ahlberg
Jonna Ahlberg29 år

bor i Borås tillsammans med blandrasen Milo och dvärgpudeln Cleo.

Till vardags har jag ett omvårdande yrke eftersom jag trivs med att jobba med människor. Jobbar också extra som hundrastare när möjlighet finns för att det helt enkelt är världens bästa jobb.

Jag och Milo pysslar framförallt med freestyle och HtM, och har tävlat i 5 år. Cleo är tanken att hon ska bli freestyle- och HtM-hund också, men tiden går utvisa vad hon tycker är roligast. Just nu kör vi mycket nosework och viltspår för att stärka hennes självförtroende, och har precis börjat med grunder i agility av samma anledning.

Vi tror helhjärtat på belöningsbaserad hundträning, där fokus ligger på att ha roligt tillsammans med sin hund i första hand.

INSTRUKTÖRER

Våra instruktörer

Jonna Ahlberg
Jonna AhlbergFreestyle & Allmänlydnad
Felicia Vass Solhage
Felicia Vass SolhageFreestyle, Agility & Allmänlydnad

VAR MED OCH PÅVERKA

Din röst som medlem är viktig för oss!

Som en stor hundklubb med ett stort antal medlemmar så är det givetvis även våran uppgift att få så många som möjligt att trivas i klubben. Klubben är till för dig som medlem och vi gör allt vi kan för att just du ska trivas så bra som möjligt och få en trevlig upplevelse.

Denna sida på hemsidan är till för att du som medlem på ett snabbt och enkelt sätt ska kunna påverka det som händer på klubben och få din talan både sedd och hörd.

Genom att delta på medlemsmöten, aktiviteter, kurser och olika röstningar, t ex omröstningar på facebook kan du vara med och påverka vad klubben annordnar.

Har du några förslag eller åsikter om klubben så mejla till: hundungdomgoteborg@gmail.com

Vill du hjälpa till på klubben?

(funktionär på tävlingar, intresse av att bli instruktör osv)

Vi är alltid tacksamma för nya eldsjälar som har intresse av att hjälpa klubben att föras framåt!

Mejla till: hundungdomgoteborg@gmail.com

Vill du vara instruktör/hjälpinstruktör på klubben?

Vi vet att det finns många mycket duktiga medlemmar i vår klubb som skulle kunna hålla en kurs och vi vill med denna text nå ut till just Er!

Hur man lägger upp sin kurs kan också variera beroende på vad för kurs man har och vad som passar en som instruktör. Det kan vara att man har kurstillfälle 1 gång i veckan i ett antal veckor, helgkurser eller endagarskurser.

Att vara instruktör på klubben ger ett otroligt utbyte av kunskap och kontakter. Att lära ut gör ofta att man utvecklar och förstärker de kunskaper man redan har. Man blir en del av den fantastiska gemenskap som finns på klubben, och framförallt är det fantastiskt kul!

Kurserna är något utav det viktigaste i vår klubb och dessa värdesätts mycket högt!

Känner du att detta är något för just dig ska du inte tveka på att höra av dig! Vi vill att du skickar ett mejl där du berättar om vem du är, vad du har för erfarenheter och vilken kurs du är intresserad av att hålla i. Kravet är att du är medlem i GHU eller GMBK.

Låter detta intressant?
Skicka mejl till: hundungdomgoteborg@gmail.com

Vänliga Hälsningar
Göteborgs Hundungdom