KURSINFORMATION

KURSINFORMATION

Kursutbudet varierar från termin till termin i både antalet kurser och vilken hundsport det är. Kursutbudet beror på hur många av våra instruktörer det är som kan ställa upp då alla våra instruktörer arbetar ideellt.
Vi är givetvis öppna för förslag och önskemål på kurs/-er, så var inte rädda för att höra av er!

Klubbregler:

  • Löptikar får enbart vara på grusplanen och inte vara på träningsplanerna. Löptikar får vistas på skogsområdena runt om klubben. Meddela instruktören om din tik löper!
  • Stryphalsband är ej tillåtet på våra kurser, halvstryp är okej.
  • Halsband av modellen ”Cesar” är absolut förbjudet på GHU!
  • All typ av fysisk/psykisk misshandel/smärta är förbjudet på GMBK/GHU och även svensk lagstiftning. 
  • Varje förare har strikt ansvar för sin hund och står till svars om det inträffar en olycka orsakad av ens hund.
  • Föräldrar får ej vara med på planen under kursens gång, endast om dispans ges av kursens instruktör.
Photo by Joe Caione

Tänk även på:

Alla klubbens instruktörer och övriga medhjälpare är helt ideellt arbetande ungdomar som gör detta på sin fritid. Helt utan ersättning bortsett från en milsersättning på maximalt 1000:- och vidareutbildning. De utbildas alltså för att våra kursare ska få bästa möjliga hjälp och inlärning av de olika sporterna.

Alla våra instruktörer gör alltså detta för att de tycker det är kul och inspirerande att utbilda andra ungdomar. Och gör absolut sitt bästa för att varje kursdeltagare ska få en positiv upplevelse och bästa möjliga hjälp.

All kritik tas emot om det är befogat och konstruktivt. Gärna i god tid och inte i sista stund. Får vi reda på att man på något sätt är missnöjd med kursen så gör vi alltid det bästa för att lösa problemet!

Vid ”allvarligare” kritik eller synpunkter kontakta styrelsen på hundungdomgoteborg@gmail.com.