Välkommen till Göteborgs Hundungdom! 

NYHETER


NYA AGILITYKURSER!
Nu har vi släppt nya agilitykurser! En nybörjarkurs och en fortsättningskurs som hålls under februari/mars i Göteborgs Hundarena, mer information hittar ni under fliken ''Kurser''. Varmt välkomna med er anmälan!

AGILITYUPPVISNING PÅ GÖTEBORGS HORSESHOW!

Nu är det dags för Göteborgs Hundungdoms årliga agilityshow på Scandinavium onsdag 21 februari och lördag 24 februari 2018. Är du intresserad av att vara med som funktionär? Anmäl ditt intresse nedan! OBSERVERA att det är ett OBLIGATORISKT genrep måndagen den 19 februari.
För att anmäla sig följ länken nedan:

#mce_temp_url#

 

KLUBBKLÄDER!
Äntligen kan ni köpa kläder och hundtäcke med GHUs logga direkt hem. Detta firar vi med 10 % rabatt under första månaden genom att använda koden; gbghundungdom2017. Beställer ni innan 12 december hinner kläderna komma hem innan jul! Hur bra är inte detta!! Följ länken nedan för att komma till vår shop.
http://www.prima4you.se/d…/goteborgs-hundungdom-c-502-1.aspx

 


 Styrelsen, AK & UK söker folk inför 2018!

Aktivitetskommitten, AK och Utbildningskommitten, UK söker folk som vill vara aktiva och engagera sig, för att föra klubben framåt. Det är ett roligt sätt att vara aktiv i klubben, och du får möjlighet att få igenom just dina idéer.

Vill du veta mer om våra kommittéer?

Maila oss på hundungdomgoteborg@gmail.com

Kurser och aktiviteter för hösten och vintern är under planering!

IMG_9614

 
agria
Besökare idag: 9
Denna månad: 215
Totalt: 24003