KURSUTBUD

Alla kurser genomförs i mån av tillräckligt många anmälda.
Eventuellt ytterligare kurser kan komma att annonseras.

Vid första kurstillfället ska inbetalningsutskriftmedlemskort och din hunds vaccinationskort medtagas.

OBS! Klubben ligger i närheten av ett aktivt militärområde och en skytteklubb. Därför kan skott förekomma.

 För att delta på kurs

För att delta på samtliga kurser krävs medlemskap i Göteborgs Hundungdom, alternativt medlemskap i annan lokalklubb under Svensk Hundungdom eller medlemskap i en SBK klubb. Medlemskap kan betalas in i samband med kursstart.
Vid stor efterfrågan till en kurs har Göteborgs hundungdoms medlemmar förtur.

Samtliga hundar måste vara fullvaccinerade.

Betalning av kurs

När man anmält sig till en kurs får man ett bekräftelsemail på sin anmälan.  När anmälningstiden gått ut får du vidare kursinformation och ska då betala in kursavgiften innan kurststart. Kursavgiften sätts in på PG nr: 57 84 39-2
Tänk på att din plats till kursen inte är giltig fören kursavgiften är inbetald!

Kurser 2018

FULLT: Tema träningar i Agility 

 Under början av sommaren kommer vi att ha 3 st tema träningar i agility. Tematräning är ett enstaka kurstillfälle där det fokuseras på ett visst tema. Det går bra att anmäla sig till ett av tillfällena eller flera om det passar.  Läs mer nedan om det olika temarna och kraven för att få vara med.

Anmälan

 Plast: GMBK

 Tid: 18-20

 Pris: 50:-/gång

14/6 Prova på agility

 21/6 Slalom träning

 28/6 Banträning.

14/6 Prova på agility

 Under denna kvällen ska vi prova på agility. Vi kommer att gå igenom vad agility är, vilka som är det olika hindrena och hur man tränar ni de vanliga hinder typerna. Denna kursen passar dig och din hund som är nyfikna på vad agility är och vill på början sin träning. Hunden måste vara minst ett år gammal för att kunna få vara med.

21/6 Salomträning

 Denna gången fokuserar vi på ett av de svårare hindrena i agility; slalom. Kvällen kommer att anpassas efter hur deltagaren, så det spelar ingen roll om inlärningen av slalom just är påbörjar eller om vill kunna lägga på extra störning medans hunden är i slalom, som kullerbyttor.

28/6 Banträning

 Målet med träningen är att alla i slutet ska kunna springa en klass 1 banana. Vi går genom banna tillsamma och diskuterar olika byten och vägval, tränar senare på olika delar av bana för att i slutet sätta samman allt. Passar dig perfekt som har har gått en nybörjarkurs i agility. Allting anpassa till deltagarna enga nivå.  Förkunskaper:Hunden ska vara minst 12 månader och kunna ta flera hinder i följd. Behöver ej kunna balans hinderna och slalom skälvstädningt.

Om instruktören: Jag heter Anna och är 23 år gammal, jag har träna agility sen jag var 8 år gammal. Idag har jag två hundar som jag tränar och tävlar aktivt med i klass 2 och 3. Under 2016 utsågs jag och min Border collie Engla till det tredje bästa ungdoms ekipage i large klassen. Jag är utbildad agilityinstruktör(A1) och har genom åren håll massor med kurser och träningar.

ANMÄLAN

 

 Agility Träning för Heidi Penttilä 15 juli

 Välkommen på handlings-träning för Heidi Penttilä! Heidi tävlar framgångsrikt med sina tre pudlar i agility och var under 2017 en del av det Svenska Agilitylandslaget. Hon är en mycket uppskattad agilityinstruktör och vi är mycket glada att få ha henne på klubben.

Under kursen så kommer vi att träna på en agilitybana som delas upp i kombinationer för att sedan sättas ihop till en hel bana. Kursen passar för dig som vill utveckla dina kunskaper i agilityhandling och bananalys. Den kommer att anpassas efter deltagarnas kunskap och passar alltifrån SM-ekipage till de som tävlar klass 1. Som minsta krav ska hunden kunna utföra alla hinder, springa kombinationer (banan kommer att brytas ner i kombinationer) och föraren ska kunna göra olika typer av sidbyten.

Kursen kommer att vara i två grupper om två timmar var, vid många anmälningar så kommer vi eventuellt att göra fler grupper. Medlemmar i Göteborgs hundungdom kommer att företräde. Grupperna kommer att skapas efter nivå på ekipagen, vilka tider ni kan och storleken på hundarna. Alltså om du kan vara på båda passen fyll då i det så kommer vi sedan att placera dig i den mest passande gruppen. Kan du bara närvara på en av tiderna så fyller du bara i det. Du är välkommen som åhörare när den andra gruppen tränar.

Grupp 1: 14.45-16.45

Grupp 2: 17-20

 Var: GMBKHeidi

 Pris: Medlem i Göteborgs hundungdom 200:-

 Ej medlem i Göteborgs hundungdom 400:-

 Åhörare för hela kursen: 150:-

Betaling till: PG nr: 57 84 39-2

ANMÄL DIG HÄR!