KURSUTBUD

Alla kurser genomförs i mån av tillräckligt många anmälda.
Eventuellt ytterligare kurser kan komma att annonseras.

Vid första kurstillfället ska inbetalningsutskriftmedlemskort och din hunds vaccinationskort medtagas.

OBS! Klubben ligger i närheten av ett aktivt militärområde och en skytteklubb. Därför kan skott förekomma.

 För att delta på kurs

För att delta på samtliga kurser krävs medlemskap i Göteborgs Hundungdom, alternativt medlemskap i annan lokalklubb under Svensk Hundungdom eller medlemskap i en SBK klubb. Medlemskap kan betalas in i samband med kursstart.
Vid stor efterfrågan till en kurs har Göteborgs hundungdoms medlemmar förtur.

Samtliga hundar måste vara fullvaccinerade.

Betalning av kurs

När man anmält sig till en kurs får man ett bekräftelsemail på sin anmälan.  När anmälningstiden gått ut får du vidare kursinformation och ska då betala in kursavgiften innan kurststart. Kursavgiften sätts in på PG nr: 57 84 39-2
Tänk på att din plats till kursen inte är giltig fören kursavgiften är inbetald!

Kurser 2019

Fokus och följsamhet med Nina Steinbach

Vi i Göteborgs Hundungdom är mycket stolt över att få presentera att Nina Steinbach kommer till oss i april och håller kurs! Kursen kommer att hållas på AgiliTeam i landvetter och pågå 8:30-15:45 både lördag 13/4 och söndag 14/4.

48381820_302714980590831_7366743440995909632_n

Lunch tar du med själv, annars finns det att köpa inne i landvetter, bara ett par minuters bilväg ifrån hallen. Micro finns i hallen, däremot inget kylskåp. Det kommer att bjudas på fika för att hålla energin och humöret på topp hela helgen.

Tävlar du eller har du tävlingsambitioner men känner att du skulle vilja förbättra ert fokus och följsamhet inne på planen? Då är detta kursen för dig. Under kursen går vi igenom frågor som: • Hur får jag hunden att välja mig före störningar runt omkring? • Hur tränar man fokus? • Hur tränar man uthållighet? • Hur startar man en träning? Vi varvar teori med praktiska övningar för att öka våra hundars fokus, följsamhet och uthållighet på träning och tävling. 

 

Om Nina, skrivet av henne själv: Jag har över 20 års erfarenhet av träning och tävling med hundar i olika grenar. Meriter bla Svensk Mästare i Rallylydnad 2016, trea på Svenska mästerskapen i Heelwork to Music 2018. Förutom olika instruktörsutbildningar är jag även utbildad beteendevetare med inriktning på motivationsteori. Mitt ledord vad gäller hundträning är det ska vara roligt – både hunden och jag ska gå ifrån träningspasset med ett leeende på läpparna och en go’ känsla i kroppen. Sedan är jag dessutom detaljnörd - vilket jag har stor nytta av i all hundträning.

Pris:

Medlem i GHU/GMBK: 2.200 kr

Icke medlem: 2.500 kr

Begränsat antal platser, så anmäl fort innan alla går åt.

Anmäler gör du genom att skicka ett mail till hundungdomgoteborg@gmail.com med rubriken NINA-KURS I mailet vill vi få med uppgifter såsom ditt namn och telefonnummer, hundens namn, ras och ålder. Anmälan är bindande! Betalningsinfo samt praktisk info inför helgen kommer några veckor innan kursstart.