Föreläsningar

På denna sida kommer vi lägga upp föreläsningar som GHU anordnar för dig som medlem.

Utbildningskommitéens mål är att kunna anordna ca 2 föreläsningar per år, dvs 1 föreläsning per termin.

Om du har ett förslag på ett ämne som du gärna vill höra mer om får du gärna maila förslaget till hundungdomgoteborg@gmail.com

Aktuella föreläsningar:

 Game on puppy - Maximera uthålligheten inför tävling

Vi kan med stor glädje meddela att Jessica Johansson från Game on Puppy kommer till Göteborgs Hundungdom den 15/3 och föreläser för oss!

Såhär skriver hon om föreläsningen
'' Den här föreläsningen handlar om hur jag lägger upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig så den orkar gå länge utan att det kommer någon belöning, både i specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur jag målmedvetet jobbar med kedjor och sociala belöningar. Jag pratar om hur jag får hunden och mig själv att tycka tävling känns lätt, hur jag håller energin hos hunden uppe och hur jag jobbar med balans och fokus i tävlingsprogrammet.''

Om Jessica:
Jag älskar att träna, tävla och coacha andra hundägare till framgång oavsett om det gäller tävling, vardagslydnad eller problemlösning. Min filosofi är att hundträning ska vara rolig och lekfull, jag tränar med positiva effektiva metoder.
Jag har jobbat heltid med hundar sedan 2004 drev då hundpensionat, hunddagis, mobilt hunddagis och hundkurser. Har också i samarbete med polisen tagit hand om ett antal omhändertagna hundar innan de slussats till nya hem.
Nu satsar jag enbart på hundkurser, utbildningar, fortbildning för instruktörer, läger, föreläsningar och har dessutom många externa uppdrag varje år.
Mina egna hundar är border collien Riva som jag tävlar elitlydnad och elit bruksspår med, hon är svensk lydnadschampion. Vi tävlade på lydnads SM 2014 och 2015. Vi har varit med i spetsgruppen i lydnad med satsning mot landslaget. Jag har också kelpien Inka som tävlas i lydnad, agility och bruks. Mitt nyaste tillskott Frö är en Malinois hon ska bli skyddshund, hon tävlas i bruksspår elit och lydnad där vi ska starta klass 1. Tidigare hade jag flera schäfrar som jag tävlat elitbruks och -lydnad med. Att jobba med olika typer av hundar och raser har utvecklat mig som hundtränare och instruktör.
Mitt mål är att ständigt utvecklas, bli bättre och ha sjukt kul efter vägen

När: 15 Mars 2019 KL. 18-21.00
Plats: Göteborgs Hundarena, Topphallen. Åskvädersgatan 1.
Pris
- 300 kr för medlemmar
- 400 kr för icke medlemmar

Anmälan skickas till hundungdomgoteborg@gmail.com
Märk gärna er anmälan med Föreläsning Game on puppy.
Anmälan är bindande.

Varmt välkomna till våra föreläsningar!