Föreläsningar

På denna sida kommer vi lägga upp föreläsningar som GHU anordnar för dig som medlem.

Utbildningskommitéens mål är att kunna anordna ca 2 föreläsningar per år, dvs 1 föreläsning per termin.

Om du har ett förslag på ett ämne som du gärna vill höra mer om får du gärna maila förslaget till hundungdomgoteborg@gmail.com

Aktuell föreläsning:

Tävlingspsykologi med Eva Marie Wergård 30 maj 2018

 Plast: GMBK(Vägbeskrivning)

Tid: 18,30-20,00

 Pris medlemmar i Göteborgs hundungdom: 150:-

 Pris medlemmar EJ i Göteborgs hundungdom: 250:-

Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/1QolnO-c5h_6bybz_fGr-_1fhipo3SSupNI9kz1-FAZY/edit

Vi förbereder våra hundar inför tävling på många olika sätt; störningsträning i olika miljöer, med olika människor och under alla tänkbara förhållanden. Vad vi däremot lätt glömmer är vår egen förberedelse att prestera vårt bästa.

Känner du att ni inte riktigt presterar så bra som du vet att ni faktiskt kan?
Känner du att du saknar den sista pusselbiten för att känna flow?
Känner du att dina nerver hindrar dig att visa din hund från dess bästa sida?
Då är det dags att ta tag i den mentala träningen! En föreläsning om tävlingspsykologi hjälper dig att kicka igång och inspirerar dig att börja fokusera på hur du skall utveckla dig mentalt med målet att prestera bättre.

Under denna föreläsning kommer du att få lära dig vad mental träning innebär, hur du blir medveten och hur du skall ta kontrollen över dig själv för att lyckas prestera bäst när det gäller! Du får också praktiska övningar som du kan påbörja redan på vägen hem.

Känn dig manad att inspireras att hitta DITT BÄSTA JAG och att hitta FLOWET tillsammans med din hund!

Vem är Eva Marie Wergård?
Eva Marie är en inspirerande föreläsare och man går därifrån med många positiva tankar på hur man kan förändra sitt träningsupplägg och agerande på själva tävlingsdagen m.m. Upplägget riktar sig såklart framförallt till oss som tränar hund oavsett gren, men även personer som tränar och tävlar inom andra sporter kan ha stor glädje av denna kväll!”

Eva-Marie Wergård har hämtat sina erfarenheter om mental träning både från hundvärlden och idrottsvärlden. Hon är utbildad inom mental träning & coachning, etologi (läran om djurens beteende) och arbetar idag som hundinstruktör och coach i det egna företaget ProPiraya. Hon har också deltagit vid TV-programmet SVT Atleterna, 2014.

Eva-Marie har tävlingsframgångar själv i flera olika grenar, bl.a. agility, triathlon och barmarksdrag med flera mästerskap och medaljer. Som hon uttrycker det själv: ”jag älskar att tävla!” Läs mer om Eva Marie och hennes hundar på propiraya.wordpress.com

Välkomna med er anmälan här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYHQX4EenjV_ITI7xbXTWTD57rtAv8AVmC8d00s9LddqN2VQ/viewform

 

 

 


Varmt välkomna till våra föreläsningar!