4-5 september bjuder Göteborgs Hundungdom in till prova-på-dagar där barn och ungdomar får chansen att prova på massor av roliga hundsporter såsom agility, lydnad, freestyle, rallylydnad och nose work.

Det hela inleds på fredag eftermiddag med uppvisning av olika hundsporter och pizzakväll, därefter får deltagarna prova på olika hundsporter med hjälp av duktiga instruktörer. På lördagen fortsätter deltagarna i mindre grupper och tränar än mer tillsammans med sin hund.

Plats: Göteborg och Mölndals Brukshundklubb
Tid:  4-5 september, fredag klockan 17.30-20.00 och lördag klockan 14.00-17.00
Pris: 350 kr pizza och dricka (fredag) samt fika (lördag) ingår i priset!
Anmälan: Görs via denna länk, därefter får du bekräftelse och betalningsanvisningar. Max antal deltagare är 30 stycken – först till kvarn!

Aktiviteten är för medlemmar i Göteborgs Hundungdom. Nya medlemmar välkomnas genom att anmäla sig via denna länk. Medlemspriset i Sveriges Hundungdom är 300 kr och många förmåner väntar, däribland medlemskap i GMBK om man väljer Svenska Brukshundklubben som specialklubb.

Självklart följs Folkhälsomyndighetens och SKK’s åtgärder för minskad smittspridning av Covid-19. Deltagarna delas in i mindre smågrupper och alla hjälper till att påminma varandra om att hålla avstånd då det finns gott om plats på GMBK.

Frågor? Skicka ett mail direkt till hundungdomgoteborg@gmail.com om du har frågor om denna aktivitet. Följ gärna Göteborgs Hundungdom på Facebook för att ta del av vad som händer på klubben.